Responsivt Design til alle platforme

Bedre brugeroplevelse

Mange hjemmesider tager ikke højde for at flere bruger nu internettet via smartphones og tabletter end bærbare og stationære computere, og det går hårdt ud over brugeroplevelsen, som i bedste fald bliver middelmådig. Problemet kan tackles på forskellige måder, men responsive web design er den bedste løsning, hvor ét fælles design dækker alle platforme. Ved at gøre designet fleksibelt kan hjemmesider bygget af Ardea håndtere alle platforme, så din hjemmeside ser fantastisk ud på både mobilen, tabletten, den bærbare og den stationære computer.

Mindre kompleksitet

Når man bygger en ny hjemmeside, som ikke har bevist sit værd endnu, er det altid en god idé at holde omkostningerne nede. Så hvis man bygger en App og separate mobile design sideløbende med selve hjemmesiden, kan omkostningerne løbe op. Det er mere effektivt at koncentrere sin indsats om ét fælles design til alle platforme, og eventuelt bagefter bruge ressourcer på at skræddersy løsninger for de enkelte platforme, når konceptet har bevist sin værdi.

Fremtidssikring via ét design

Det tager 15-20% længere tid at bygge et mobilt design, der virker på alle platforme, men det vil altid være hurtigere end at bygge adskillige separate design, og i det lange løb reducerer det udgifterne. Oveni vil designet også virke på nye platforme, hvis mål vi endnu ikke kender, hvilket gør et responsive design langt mere fremtidssikret og skalérbart.