Kompetencer

Drupal ekspertise, support og oplæring

Ardea er ekspert i at bygge hjemmesider med Drupal og Grav. Alle hjemmesider har deres egne særpræg, og Ardea kan konfigurere en ny hjemmeside og skrive den nødvendige kode, så den opfylder jeres ønsker.


Hvorfor Ardea Best practice Drupal
Ardea bygger funktionelle og hurtige hjemmesider. Vi tester at jeres nye hjemmeside virker i de mest brugte browsere og mobile platforme, og sikrer via brugervenligt design en høj tilgængelighed og brugertilfredshed. Vores hjemmesider er responsive, så de virker på alle platforme. Vi sætter sikkerheden i højsæde, ved at følge retningslinierne for at bygge sikre hjemmesider, blandt andet ved at holde udseende (skabelon-filer) og kode adskilt, så logik og præsentation ikke bliver blandet sammen, hvilket også fremtidssikrer hjemmesiden. Vi følger Drupal "best practice", og bygger så vidt muligt funktionaliteter til med allerede eksisterende stabile moduler, og holder igen med bare at tilføje moduler. Hjemmesiden bliver langsom hvis der er mange moduler, og de skal vedligeholdes. Vi bruger de mest stabile moduler, hvilket fremtidssikrer hjemmesiden.

Søgemaskineoptimering

En høj placering i søgemaskinerne opnås ved at søgemaskineoptimere hjemmesiden, på engelsk kaldet Search Engine Optimization (SEO). Drupal er som udgangspunkt godt med når det drejer sig om søgemaskineoptimering og har semantisk korrekt opbygget kode, men kan nemt udvides til at inkluderer meta-data som Meta Description, som vises frem i søgemaskinernes søgeresultater. Et ekstra redskab til at få folk forbi hjemmesiden kan være at køre en online kampagne, men en aktivt deltagende profil på sociale medier som Facebook og Twitter er mere effektivt på længere sigt.

Hurtigere design med Style Tiles

I gamle dage, hvor hjemmesider bare skulle fungere i én opløsning, byggede man designet op i Photoshop til pixel-perfektion. Bagefter skar man omhyggeligt designet ud i mindre dele, og implementerede designet med billeder og CSS. En ny måde at gøre det på er at designe direkte i browseren, og springe wireframe-trinnet over. I den mobile tidsalder er det ganske enkelt ikke rentabelt at bygge 6 forskellige wireframes op til hvert enkel opløsning, evaluere dem, og bagefter rette hver enkelt til i fx Photoshop, Fireworks eller Pencil. I stedet kan man fx lave et design i en såkaldt Style Tile, som inkluderer fonte, farver, logo og andre elementer som udgør designet. En Style Tile er ikke en bogstavelig repræsentation af hvordan hjemmesiden kommer til at se ud, men et værktøj der definerer hjemmesidens atmosfære og elementer.

Composer

Hvis I trænger til assistance med at konvertere jeres Drupal 8 hjemmeside til Composer workflow kan Ardea hjælpe jer.

Oplæring, Support og Hosting

En hjemmeside er ikke færdig den dag den kommer på nettet. For at få fuldt udbytte af investeringen tilbyder Ardea oplæring og dokumentation på Drupal hjemmesider vi bygger, så I får det optimale ud af jeres nye hjemmeside. Vi tilbyder også en Drupal support-aftale, med kombineret brugersupport og løbende sikkerhedsopdateringer til et fast beløb.